Termeni & Conditii

Termeni si conditii

Termeni si Conditii de Utilizare

Folosind site-ul https://cadourisievenimente.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. https://cadourisievenimente.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site.

Informatii generale

Acest site este proprietatea S.C. ARIANNA WAVE S.R.L., care il intretine si il administreaza.

Date personale

Pe site-ul https://cadourisievenimente.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei S.C. ARIANNA WAVE S.R.L.

S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru posibilele pagube care pot aparea prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

Dreptul de returnare a produselor. Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24-48 ore de la primirea produsului si sa returneze in termen de 5 zile lucratoare produsul cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie. Contravaloarea produsului se va returna in cel mult 30 de zile lucratoare de la retur.

Atentionare Culori

Pozele produselor sunt cu titlu informativ insa ele reflecta realitatea iar impreuna cu descrierea produselor incercam sa va oferim informatii exacte. In functie de monitorul dvs culorile pot diferi fata de culoarea reala. In cazul in care aveti neclaritati cu privire la culoarea produsului va rugam sa ne contactati.

S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului https://cadourisievenimente.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Dispozitii Finale

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind ca a unui contract valabil incheiat.