Informatii privind livrarea

Transport si Plata

Modalitati de Transport si Plata

Livrarea Comenzilor:

Costul transportului se plateste direct la curier si difera in functie de destinatie, dimensiunile coletului si greutate.

Coletele sunt livrate cu Urgent curier sau orice alt curier la cererea dumneavoastra.


- Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", în scurt timp veti fi contactat prin email sau telefon de un reprezentant cadourisievenimente.ro care va stabili cu Dvs. detaliile legate de livrare.

- In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

Conditii de livrare a produselor in tara :

- Costul transportului se plateste direct la curier si difera in functie de destinatie, dimensiunile coletului si suma pentru ramburs, daca este cazul;

- S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

- Tranzactia se considera incheiata la acceptarea platii de catre vanzator, altfel tranzactia nu este considerata incheiata, iar confirmarea comenzii trimisa automat de sistem devine nula.

Daune la transport

S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea pentru transportul efectuat prin curierat rapid. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea S.C. ARIANNA WAVE S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON.

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Produsele comandate raman proprietatea S.C. ARIANNA WAVE S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face in avans prin virament bancar sau ramburs (numerar la curierul care face livrarea).